Cross trening!

Intensiv og effektiv trening på 40 min! Styrkøvelser som trener hele kroppen og gir en fantastisk effekt på utholdenhet og styrke!

Dette er trening for deg som liker å trene så det kjennes! 

Det hele minner mest om god gammeldags sirkeltrening, med innslag av kjente og mindre kjente øvelser som er hentet fra basis øvelser som knebøy og markløft. Du vil bli godt kjent med diverse kettlebells øvelser og etterhvert andre nye styrketrenings former.

Mandags og onsdags timene er bygd opp på samme vis, men inneholder en del forskjellige øvelser. Vi starter med 5 min oppvarming, hvor vi varmer opp med de samme øvelsene vi skal kjøre under selve økten. På denne måten vil du bli kjent med øvelsene før vi setter igang.

Hver øvelse tar 30 sekunder før vi tar 10 sekunder pause for og forflytte oss til neste øvelse. Det er 10 øvelser i en sirkel, hvor vi tar en kort pause på maks 1min før vi kjører neste runde. Til sammen blir det 4 runder. Vi avslutter med 5 min uttøying.

 Dette blir en gruppetrening med veldig høy intensitet over kort tid (ca 30-35 min) og passer alle som liker å ta seg helt ut. Om du føler for å trene etterpå også så har du ikke kjørt hardt nok! 
Blir du med på disse timene så kan vi garantere at du raskt vil merke forbedring i forhold til styrke og utholdenhet.

Instruktør: Kristian