Online booking

Nå kan du booke plass på våre gruppetimer på nett!

Alle våre gruppetimer ligger nå i timeplanen. Disse kan du nå melde deg på direkte her på nettsiden. Timene er ikke åpne for booking før det er 7 dager igjen til timen(kl.22.00). Det første du må gjøre er og lage din egen bruker.

Trykk på Logg inn og deretter “Ny bruker, eller glemt passord”. Legg inn ditt mobilnummer, og iløpet av noen sekunder vil du få ditt passord. Legg merke til at dette passordet kan endres på “Mine sider”.

På “Mine sider” vil du også få oversikt over de timene du har meldt deg på. Her kan du også melde deg av timene ved å trykke “Slett”. Om du ikke skal være med på timen må du senest 4 timer før timen melde deg av. Gjør du ikke dette sperrer du for andre for å være med på timen. Samtidig vil du havne på vår “Ikke møtt” liste. Havner du på denne listen 2 ganger, vil du bli utestengt fra gruppetimene i 2 måneder!

På dette systemet finnes ingen ventelister, så du må selv gå for å sjekke om noen har meldt seg av timen du ønsker å delta på.

Dette er et nytt system for oss også, så en del innkjørings utfordringer vil nok dukke opp. Vi håper på tilbakemeldinger fra dere som kan føre til at vi blir bedre og dermed kunne gi dere et bedre tilbud.

Tips: Anbefaler at dere trykker på “Hjelp” knappen inne på booking siden. Her vil dere få mere utfyllende informasjon om hvordan dere bruker systemet.

Lykke til!

PS! Om dere ikke får noen sms med passord, sjekk med noen hos oss i åpningstiden om ditt nummer er registrert i vår kundedatabase.